Izbornik
Zatvoriť meni

Novi Multivan

Dobro došli u novi svijet

Dobro došli u novi svijet

Novi Multivan

Dobro došli u novi svijet

Novi Multivan – svestrani predvodnik

Novi Multivan proizvod je vrhunske inovacije. Zahvaljujući poboljšanoj sigurnosti i inteligentnoj povezivosti spreman je za budućnost kada je mobilnosti u pitanju. Prikladan za svakodnevicu kao i višenamjensku praktičnost u poslovnom okruženju. Novi Multivan predstavlja korak u novo doba jer nudi kompletno novi koncept vozila stvoren za bezbrojne scenarije mobilnosti. Koncipiran je od prvog do posljednjeg milimetra na potpuno novi način ali istovremeno slijedi DNK svog legendarnog prethodnika. Novi Multivan kombinuje najmodernije vrhunske karakteristike s tradicionalnim kvalitetama svestranog vozila te oduševljava visokim nivoom sigurnosti, ekspresivnom dinamikom i karizmatičnim dizajnom. Tako novi Multivan postaje najprogresivniji Bulli svih vremena. Uvjerite se sami i otkrijte sada novi Multivan.

Unutrašnjost koja postaje slobodan prostor

Multivan je oduvijek bio sinonim za veliku fleksibilnost – tako ni novi Multivan ne odstupa od toga te oduševljava konceptom unutrašnjosti nanovo osmišljenim do najmanjeg detalja: potpuno ravna podnica u prvom redu sjedišta, novi, inovativni sistem vodilica i pojedinačna sjedišta koja se izrazito lako vade omogućuju raznovrstan raspored bez velikih napora. Prolaz između prednjih sjedišta do putničkog prostora još je udobniji zahvaljujući primjeni elektromehaničke parkirne kočnice. A novom višenamjenskom stoliću² možete mijenjati položaj i oblik. On se naime u sklopljenom stanju može gurnuti preko vodilica do između prednjih sjedišta i koristiti kao središnja konzola – najprilagodljiviji stol svih vremena.

Više o konceptu unutrašnjosti

Krov koji postaje nebo

Otkrijte veliki i prvi panoramski stakleni krov² koji je ikad ugrađen u Multivanu. Nebeski pogled i dobro osvijetljena unutrašnjost pobrinut će se za još veći osjećaj prostranosti. Osim toga, novi Multivan s panoramskim staklenim krovom podijeljenim u dva dijela u sredini postiže još veću maksimalnu unutrašnju visinu. Premaz niske emisije (eng. LowE) višeslojnog sigurnosnog stakla pritom smanjuje zračenje topline za 78 posto. Tako podižemo vrhunsku udobnost tipičnu za Multivan na novi nivo.

Više o udobnosti

Alternativni pogon*

Vožnja kroz grad isključivo na električni pogon? S novim Multivanom kao plug-in hibridom i to je moguće. Pravi odgovor na novo doba i više od samog izraza stava – novi pogon podiže doživljaj vožnje u novom Multivanu na novu razinu. Pritom je Multivan eHybrid koncipiran tako da se svakodnevne prosječne udaljenosti mogu prijeći samo s električnim pogonom. To za vas podrazumijeva novi užitak u vožnji, manju potrošnju goriva, lokalnu vožnju neutralnu u pogledu emisija CO₂ u modusu isključivo na električni pogon i fleksibilnost u pogledu dosega.

*Plug-in hibrid dolazi naknadno na tržište BiH

Više o pogonu

Više o novom Multivanu

Značajke u središtu pozornosti

Dizajn, tehnologija i varijante pogona: otkrijte ovdje sve značajke novog Multivana.

Na značajke novog Multivana

Tehnički podaci novog Multivana;

Dimenzije, konfiguracije sjedala i opterećenje: brojke i činjenice o novom Multivanu.

Na tehničke podatke o novom Multivanu

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/magnifier Created with Sketch.