Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi Amarok: Premium Pickup na cesti.

01.06.2016

Premium-Pickup, dostigao je 550 Nm obrtnog momenta i 165 kW/224 KS. V6-Motor ubrzava model Amarok do 193 km/h sa ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 7,9 sekundi. Zahvaljujući povišenoj poziciji sjedenja , dobroj preglednosti i visokom kvalitetu unutrašnjosti ovaj pickup je atraktivna alternativa klasičnom SUV vozilu. Elegantno i komforno kao ni jedan drugi pickup.

Istaknuti detalj modela Amarok su opcionalna električna sjedišta sa 14 funkcija, 12 električnih i 2 mehaničke. Ova ergonomsko-komforna sjedišta karakterišu se velikim prostorom za glavu i noge i dinamično konstruisanim naslonom koji pruža optimalan ergonomski i komforni osjećaj.

Redizajnirana komandna tabla odmah privlači pažnju: Napuštanjem zaobljenih kontura i isticanjem horizontalnih i vertikalnih linija postiže se veći efekat i bolja definisanost. Ekran na centralnoj poziciji između instrumenata na komandnoj tabli kod modela Amarok Aventura je u boji i posjeduje 3D prikaze. Nove ručice za promjenu stepena prijenosa (Aventura) koriste se u kombinaciji sa 8 stepenim automatskim mjenjačem. Unutrašnji retrovizor bez rama u kombinaciji sa svjetlosnim paketom dalje naglašavaju izgled i sportski duh novog modela Amarok.

Ostali detalji namjenjeni su kompletnom komforu vozača i putnika. Kožni multifunkcionalni upravljač, novi infotainment sistem sa mogućnostima App Connect ili Guide  Inform, emulacija elektronskog glasa "Digital Voice Enhanvement", kamera za vožnju unazad "Rear View" i parking sistem "park pilot".

-> Više informacija o novom modelu Amarok