Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

#OstaniKodKuće

Sigurnost kupaca i uposlenika prodajnih salona i servisa je naš prioritet.
Stoga smo za vas pripremili rješenja usmjerena na povećanje sigurnosti uz istovremeno održavanje maksimalne udobnosti.

Pogledajte naša trenutno dostupna vozila po akijskim cijenama sa PDV-om
i rezervišite svoj novi model iz udobnosti svoje dnevne sobe ili ureda.

Ono što ovu ponudu i opciju rezervisanja vozila čini posebnom su ključni detalji. Odabrana vozila u online ponudi imaju veliku cjenovnu prednost iskazanu kroz "akcijsku cijenu", ali i specijalne uslove u slučaju finansiranja putem Porsche Leasinga. Definisani online popust je jedinstven i realizuje se isključivo u slučaju kada kupac rezerviše vozilo putem online platforme. Uz finansiranje putem Porsche Leasinga, čime se ostvaruje dodatna ušteda,  vozilo je moguće nabaviti po jedinstveno povoljnoj cijeni, s tim da se ponuda odnosi na ograničen broj vozila. 

Filter anzeigen
Filtrirajte model
11 Prikaži rezultate
11 Pronađeni su modeli
Alle Filter zurücksetzen
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim