Porsche Leasing. Mobilnost sutrašnjice.

Prednosti finansiranja putem Porsche Leasinga:

 • Direktno do cilja.

  Dovoljna je posjeta vašem trgovačkom partneru. Vaš željeni automobil, finansiranje, osiguranje i održavanje dobit ćete na jednom mjestu kod vašeg Volkswagen partnera.
 • Inovativnost.

  Porsche Leasing vam nudi individualna i inovativna rješenja umjesto proizvoda s police. Pronaći ćemo rješenja koja su prilagođena vama te savršenu ponudu za vas.

 • Fleksibilnost. 

  S odgovarajućim ratama i varijabilnim rokovima otplate sami određujete u kojem smjeru želite ići.

 • Fiksno je fiksno.

  Porsche Leasing vam isto tako nudi mogućnost ugovaranja fiksnih naknada tokom čitavog vremena trajanja ugovora, i to s garancijom do 60 mjeseci.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Finansijske usluge Inovativna rješenje Porsche Leasinga prilagođena vašim potrebama

Finansijske usluge Inovativna rješenje Porsche Leasinga prilagođena vašim potrebama

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim