Izbornik
Zatvoriť meni

Stoßdämpfer

Volkswagen Originalni amortizer

Volkswagen Originalni amortizeri dizajnirani su upravo za vaš Volkswagen i njegovu težinu. Moraju odgovarati svim elektroničkim sigurnosnim sustavima, kao i svim ostalim komponentama šasije vašeg Volkswagena. Svi originalni amortizeri tvrtke Volkswagen ispunjavaju sve ove zahtjeve. Zahvaljujući savršenoj interakciji svih originalnih dijelova dijelova, jamče najvišu razinu sigurnosti i užitka u vožnji.

Uvjerljive prednosti

  • Originalni amortizeri Volkswagen sprječavaju prenaprezanje pojedinih dijelova šasije i prerano trošenje, na primjer guma. Ovo vas štiti od nepotrebnih dodatnih troškova.
  • Također možete kompenzirati različita opterećenja na šasiji, poput onih koja nastaju tijekom vožnje kroz zavoje, s impresivnom stabilnošću u zavojima i sigurnošću upravljanja bez problema.
  • Originalni Volkswagen amortizeri  također pouzdano reagiraju na sve neravnine na cesti i jamče optimalno prianjanje brzim smanjenjem energije vibracija. No, iznad svega, tijekom kočenja u nuždi cijelo vrijeme drže vozilo u prometnoj traci i, bez obzira na broj putnika, korisni teret i teret prikolice, nikada ne gube kontakt s cestom.
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim