Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvatate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna dozvola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju dozvolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (pružaoci usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o.
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriť meni

Popravci i održavanje Karoserija i lak

Popravci i održavanje Karoserija i lak

Želimo vam ugodnu vožnju.

Prati automobil u automatskoj praonici ili ručno? Kada polirati vozilo i šta kada uočite oštećenja?

Donosimo korisne savjete za njegu vašeg Volkswagen privrednog vozila.

Lak.

Lak obliku daje boju. A upravo nas taj lak bode u oči. No, sama boja po izboru ne čini auto. Tu se, međutim, skriva puno više od same boje po izboru. O Volkswagenu po našem izboru poznato je puno toga: model, motor, pogon, oprema - i jasno njegova boja. No, sve dok - katkad i prisilno pod utjecajem vanjskih činitelja - to ne postane vidljivo, nepoznato je što se krije ispod vidljivih slojeva laka. 

Upotreba modernih lakova.

Moderni lakovi su naročito kvalitetni, te imaju visoku otpornost na vanjske utjecaje i dugi vijek trajanja. A pored toga, već se duže vrijeme prilikom lakiranja koriste materijali koji su ekološki prihvatljivi. 

Bez njege nema sreće.

Jasno je da mi sve polažemo na to da održimo sjaj vašeg Volkswagen privrednog vozila. To danas nije ni blizu tako teško kao što je bilo prije nekoliko godina. Također, niti jedno pranje u moderno uređenoj autopraonici ne može naškoditi vašem Volkswagenu. U svoju ćete se pravilnu odluku uvjeriti i kada vas nekonakon nekoliko godina upita, je li vaše vozilo novo. Učinite nešto dobro za vaše privredno vozilo: s opsežnim programom njege, koji vam nudi vaš ovlašteni Volkswagen servis®. 

Usluge.

Nadamo se da do sada niste imali nikakvih problema s vašim privrednim vozilom. No, ako ste ikada imali kakvu ogrebotinu ili nekakvo udubljenje na vozilu, tada vam preporučamo da se odmah obratite našem ovlaštenom servisu.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim