Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Transporter 6.1

Obnovljena ikona. Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Značajke 6.1

Impresivna raznolikost varijanti.

Transporter 6.1 dostupan je kao furgon, furgon Plus, Kombi i kamionet u više od 460 varijanti modela. Ovisno o modelu na raspolaganju stoje različite visine krova, međuosovinski razmaci, paketi sjedišta i teretne platforme.

Provjerena kvaliteta.

Naročito stabilna karoserija, dugovječni materijali i izuzetno kvalitetna završna obrada.

Nova elektronika vozila.

Električni interfejs za vanjsku upotrebu1) za nadgradnje specifične za pojedinog kupca i elektromehanički servoupravljač. Koncept servoupravljača nudi aktivnu i adaptivnu podršku u gotovo svim situacijama u vožnji te čini osnovu na čitav niz novih sistema asistencije vozaču.

1) Dodatna oprema uz nadoplatu. 

Najsavremeniji sistem asistencije vozaču Sada također sa zaštitom bočnih strana, podrškom kod bočnog vjetra, podrškom zadržavanja vozila na voznom traku, podrškom upravljanja pri parkiranju, podrškom izlaska iz parkirnog mjesta i potporom za manevrisanje prikolicom. Kamera za vožnju unazad prvi je put dostupna i u kombinaciji sa zadnjim dvokrilnim vratima.

Transport 6.1

Inovativna rješenja za transport. Univerzalna podna obloga 1) za ugradbene police normiranih proizvođača, krovni ventilator1) i dodatni sklopovi za odzračivanje teretnog prostora1), potpuna bočna obloga od ploča od tvrdih vlakana1) i nova mogućnost utovara posebno dugačke robe1) s prostorom većim za 300 mm3) za predmete dužine do 3320 mm2), 3).

 

1) Dodatna oprema uz nadoplatu.

2) Kod dugog međuosovinskog razmaka.

3) Imajte na umu da su to približne vrijednosti i da se dimenzije mogu razlikovati zbog proizvodnih tolerancija.