Izbornik
Zatvoriť meni

Okoliš i tehnika Tehničke informacije

Literatura

Literatura

 

Upute za popravak, kao i programe za samostalno učenje možete pronaći na stranici erwin.volkswagen.de.

Za daljnje informacije obratite se e-mailom na tehnickapodrska(kwfat)porschebh(kwfdot)ba

VAŽNA NAPOMENA KUPCIMA: Proizvođač Vašeg vozila preporučuje da redovno održavanje vozila u garantnom roku vršite isključivo kod ovlaštenih partnera. U tom slučaju, osim prava na fabričku garanciju na vozilo, imate pravo na niz pogodnosti, kao što su: produžena garancija, kulanca, razne vrste paketnih ponuda ovlaštene servisne radionice ali i pravo na atraktivnu uslugu Garanciju Mobilnosti.

Ukoliko se ne poštuju intervali i uputstva za održavanje proizvođača, postoji mogućnost nastanka skupih kvarova. Za takve kvarove ne može biti odgovoran proizvođač niti se troškovi opravke u tom slučaju mogu pokriti kroz garanciju.

Alati

U literaturi za popravke se uz pojedine korake rada navode potrebni specijalni alati i uređaji definisani kataloškim brojem.

Detaljne opise pojedinih specijalnih alata i uređaja naći ćete na stranici proizvođača "Workshop Equipment".

Na temelju kataloškog broja, specijalne alate i uređaje možete naručiti kod ovlaštenih Volkswagen partnera u BiH. Kontakte ovlaštenih Volkswagen servisnih partnera u BiH možete pronaći OVDJE.

Za daljnje informacije i dobivanje GEKO pristupnih podataka molimo Vas da se obratite E-mailom na tehnickapodrska(kwfat)porschebh(kwfdot)ba

Edukacija

 

Za savjetovanje kupaca za stručni popravak i održavanje Volkswagen vozila potrebno je stalno školovanje i usavršavanje djelatnika. U tu svrhu kompanija Porsche BH d.o.o. kontinuirano održava seminare.

Program školovanja možete naručiti besplatno e-mailom na servisnaskola(kwfat)porschebh(kwfdot)ba.

Uz program školovanja dobit ćete pregled troškova pojedinih seminara i informaciju o mogućnosti prijave.

Tehnički upit

 

Za tehničku pomoć prilikom popravaka za neovlaštene servise osigurali smo savjetovanje. Kako bismo mogli ponuditi profesionalnu podršku, potrebni su nam tačni podaci o vozilu i o problemu, tj. o reklamaciji kupca.

Molimo da obrazac tehnički upit (pdf) ispunite što tačnije i čitljivije i pošaljete e-mailom na tehnickapodrska(kwfat)porschebh(kwfdot)ba (obavezno plaćanje 250 KM +PDV po upitu).

Nakon Vaše saglasnosti i uplate, u roku od 48 ćete dobiti odgovor na tehnički upit. Ukoliko ste upit poslali u dane vikenda i/ili za vrijeme praznika, vrijeme odgovora će se računati od prvog narednog radnog dana. 

Važna napomena: Tehnički upit služi kao savjetodavna podrška u rješavanju problema. Odgovor na upit ili smjernica data u upitu ne znači i rješenje problema. Tehnički upit, odnosno odgovor na isti nije vezan za garanciju. Odgovor očekujte najranije 24 sata od datuma uplate i slanja upita.

Obrazac za tehnički upit preuzmite OVDJE.

Servisni kandidat

Novi kandidati za servisnog partnera informacije mogu dobiti na sljedećoj adresi:

Porsche BH d.o.o.
Bulevar Meše Selimovića 16
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel +387(0)33 257 187
Fax +387 (0)33 257 009

Kontakt osoba: Emir Fako

emir.fako(kwfat)porschebh(kwfdot)ba

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim