Izbornik
Zatvoriť meni
Start Video

Novi Caddy Cargo

100 % nov, no i dalje 100 % Caddy

Kurirske službe, obrtnici, dostavljači ili građevinari: oni u okviru svog rada uvijek moraju misliti o budućnosti. A sve zahtjeve u pogledu nje ispunjava novi Caddy Cargo. Uz nov, impresivan izgled, najsavremenije sisteme potpore, inovativni infotainment sistem i ergonomično vozačevo radno mjesto, novi Caddy Cargo standardno je pouzdan, prilagodljiv i napredan. Dakle, on je idealan partner koji vam je potreban za praktično i profesionalno obavljanje svakodnevnih poslova.

Udoban, inteligentan, prilagodljiv

Unutrašnjost

Više prostora za sve

Unutrašnjost pete generacije ovoga svestranog modela oduševljava novim, tehnološki naprednim rješenjima i znatno većom prostranošću. Proširena izvedba - Caddy Cargo Maxi - ima, na primjer, klizna vrata koja su 140 mm šira od kliznih vrata na normalnoj izvedbi te dovoljno prostora za jednu ili dvije EURO palete. Novi Caddy Cargo usto se odlikuje zasebnom bravom za teretni prostor, električnom potporom za zatvaranje kliznih vrata i stražnjih podiznih vrata te još puno toga.

Digitalni pokazivači

Sve u vidnom polju

Zaslon Digital Cockpita odlikuje se jasnim i kontrastnim prikazom te dijagonalom veličine 25,4 cm. Vozač može birati između tri različite konfiguracije zaslona. To može učiniti putem tipke View na novom multifunckionalnom upravljaču. Pri prvoj konfiguraciji mjerač broja okretaja motora i brzinomjer prikazani su interaktivno u okruglim instrumentima; na sredini zaslona prikazana je razina koju je moguće individualno odabrati, npr. telefonski imenik smartphonea. Digital Cockpit se, u kombinaciji s najsofisticiranijom varijantom infotainment sistema, pretače u Innovision Cockpit koji se odlikuje brojnim drugim funkcijama.

Vozačevo radno mjesto

Vrhunska ergonomičnost

Za sve izvedbe novog modela Caddy dostupna su iznimno ergonomična sjedala: takozvana ergo-sjedala AGR¹. Razvijena su posebno za profesionalne vozače i sve one koji puno vremena provode za upravljačem. Sjedala AGR svestrano su namjestiva: ona omogućuju namještanje u uzdužnom smjeru, po visini, individualno namještanje nagiba sjedala i dubine sjedenja te 4-smjerno namještanje potpore za kralježnicu. Caddy Cargo dodatno je opremljen preklopnim suvozačevim sjedalom koje ima funkciju stola, 230-V strujnom utičnicom, naslonima za ruke za vozača i suvozača, LED osvjetljenjem unutrašnjosti i teretnog prostora te još puno toga.

 

1) neovisna njemačka Udruga za zdravlje kralježnice Aktion Gesunder Rücken e.V

Motori

Štedljivi i snažni

Kod novog modela Caddy Cargo možete birati između dizelskih i benzinskih motora te pogona na zemni plin¹. Riječ je o agregatima konstruiranim pomoću najsavremenije tehnologije. Oni već tokom 2020. godine ispunjavaju standarde emisija za normu Euro 6 za 2021. godinu i svi su opremljeni filterima za krute čestice. Ovisno o odabiru motora, potrošnja novog modela Caddy niža je do 12 % u usporedbi s prethodnim modelom. 

1) Uvest će se na tržište u kasnijem trenutku.

 

Savremeni sistemi potpore

Automatski više udobnosti

Uz opcijski dostupne, najsavremenije sisteme potpore, u novom modelu Caddy Cargo možete potpuno bezbrižno uživati u svakoj vožnji do klijenta ili poslovnog partnera: za vašu sigurnost brinu se potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) i sistem Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

Više informacija

Samopouzdani 
Caddy Cargo

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.