Varijabilni koncept sjedenja

Više mjesta za spontanost

Danas imate mnogo putnika sa sobom - sutra još više prtljaga. Caravelle 6.1 nudi vam najveću moguću fleksibilnost s širokim rasponom opcija za sjedenje. Paketi sjedišta razlikuju se ne samo u broju sjedišta, već i u vrsti sjedala. Tako da imate izbor između trosjeda i dvosjeda. Naravno, dostupna su i pojedinačna sjedišta. Uz dodatna klizna vrata doćiće i sa funkcijom "Lak ulazak", tako da se do sjedišta u trećem redu sjedišta može lako doći. Ali bez obzira koji paket sjedišta odaberete, Caravelle 6.1 ostavlja vam puno prostora za promjenu nakon toga. Modularni sistem za pričvršćivanje posebno olakšava uklanjanje, pomicanje i zamjenu sjedišta.

 

Odaberite željeni koncept:

Paket s 4 sjedišta

Paket s 5 sjedišta uz funkciju ''Easy Entry''

 

Paket s 6 sjedišta uz funkciju ''Easy Entry''

 

Paket s 7 sjedišta

Paket s 8 sjedišta uz funkciju ''Easy Entry''

Paket s 9 sjedišta uz funkciju ''Easy Entry''

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caravelle 6.1

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim