Izbornik
Zatvoriť meni

Impressum Zaštita podataka

Izjava o zaštiti podataka

Zaštita Vaše privatnosti posebno nam je važna prilikom korištenja naših internetskih stranica www.vw-privrednavozila.ba. U nastavku Vas zato želimo detaljno informisati o obradi i zaštiti Vaših ličnih podataka. Za zaštitu podataka na ovoj internetskoj stranici odgovorno je društvo Porsche BH d.o.o. kao uvoznik za Volkswagen privredna vozila u Bosni i Hercegovini. Društvo Porsche BH d.o.o. se kod korištenja i obrade ličnih podataka striktno drži važećih evropskih i nacionalnih propisa o zaštiti podataka. Pravo na korištenje ličnih kao i anonimnih podataka u zakonski dopuštenom opsegu, uz ograničenja prava ispitanika, ima društvo Porsche BH d.o.o.

Ova Izjava o zaštiti ličnih podataka odnosi se samo na www.vw-privrednavozila.ba i povezane podstranice, ali ne i na internetske stranice kojima upravljaju i koje kontrolišu treće osobe. Molimo provjerite izjave o zaštiti ličnih podataka koje se nalaze na internetskim stranicama kojima upravljaju i koje kontrolišu treće osobe jer su te internetske stranice izvan naše kontrole i Porsche BH d.o.o. ne odgovara za njihov sadržaj i mjere zaštite ličnih podataka.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim