Izbornik
Zatvoriť meni

Impressum Autorsko pravo/Odgovornost

Autorsko pravo/Odgovornost

Sve slike, tekstovi, cijene i ostali prikazi u ovom proizvodu odgovaraju Volkswagen programu prodaje u trenutku izrade i predstavljaju neobavezujuću informaciju. Zadržavamo pravo na kasnije izmjene. Volkswagen ne preuzima odgovornost za greške. Zadržavamo pravo na izmjene konstrukcije, opreme i opsega isporuke te odstupanja u boji. Sve navedene cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju PDV.

Program i svi njegovi dijelovi kao što su podaci i slike zaštićeni su autorskim pravom. Svako korištenje izvan strogih granica Zakona o autorskom pravu bez prethodne saglasnosti je neprihvatljivo i kažnjivo. To se posebno odnosi na umnožavanja, prijevode, mikrofilmiranja i obradu u elektronskim sistemima.

Upotreba slika dopuštena je samo u lične svrhe. Kompanija VOLKSWAGEN AG vlasnica je velikog broja registrirovanih marki (zaštitni znakovi). Posebno su zaštićeni znakovi Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Buba, Nova Buba, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION..

Činjenica da neki znak nije sadržan u ovom popisu i / ili nije označen kao marka (zaštitni znak) u nekom tekstu ne može se interpretirati na način da dotični znak ne predstavlja registrovanu marku (zaštitni znak) i / ili da se dotični znak može koristiti bez prethodne pismene saglasnosti kompanije VOLKSWAGEN AG odnosno Porsche Bosna i Hercegovina.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim