Digitalni kokpit

Sve pod kontrolom na prvi pogled - digitalna panorama otvara se pred vama sa vozačevog sjedišta Craftera: digitalna ploča s instrumentima od 25,4 cm (10 inča) iza standardnog multifunkcionalnog upravljača može se brzo prilagoditi vašim željama. Također pruža mnogo korisnih informacija na putu do sljedećeg zadatka poput potrošnje, ograničenja brzine ili vanjske temperature. U kombinaciji sa standardnim 26,16 cm (10,3 inča) ili opcijskim 32,77 cm (12,9 inča)¹ displejom osjetljivim na dodir infotainment sistema, možete jednostavno upravljati brojnim funkcijama kao što su radio, grijanje ili opcijska navigacija - jednostavno, digitalno i praktično.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Viši nivo sigurnosti i nove generacije digitalnih sistema:
Novi Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim