Klimatizacija

Kada se termometar ljeti popne na 28 stepeni i sunce prži u vašu kabinu, važno je imati klimatizacijski sistem koji je lako regulirati1. Zato što dovodi vaše mobilno radno mjesto na ugodnu temperaturu u tren oka. Možete birati između ovih varijanti:

Klima uređaj s električnom kontrolom¹

Klima uređaj osigurava željenu temperaturu zahvaljujući upravljanju bez stupnjeva.

Klima uređaj "Climatronic"¹

Opcijski dostupan klimatizacijski sistem "Climatronic" nudi 2/3-zonsku kontrolu temperature za vozača, suvozača i teretni ili putnički prostor. Prekidač za automatsku recirkulaciju zraka, senzor kvalitete zraka, dodatni ventilacijski otvori i opcijsko dodatno grijanje stvaraju ugodnu klimu.

Klima uređaj s električnom kontrolom i drugim isparivačem¹

Ventilacijski otvori opcijski dostupnog klimatizacijskog sustava nalaze se iznad pregrade. Klimatizira prostor za utovar prilikom profesionalnog prijevoza ljudi ili tereta osjetljivog na temperaturu.

Posebna oprema uz nadoplatu.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Viši nivo sigurnosti i nove generacije digitalnih sistema:
Novi Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim