Osiguranje tereta

Crafter Furgon ima dovoljno prostora za materijale, alate, pakete i mnoge druge stvari koje su vam potrebne tokom radnog dana. Takođe nudi gotovo isto toliko pametnih načina da se sve osigura. To znači da teret stiže na vaše odredište sigurno i u savršenom stanju. Ova rješenja su vam dostupna:

- Šine za pričvršćivanje1

- Unutrašnji krovni nosač 1

- Paket prozora 1 (nije prikazan)

 

Šine za pričvršćivanje1

Za optimalno osiguranje tereta možete zatražiti robusne metalne šine za pričvršćivanje bočnih stijenki, pregrade, krovnog okvira i univerzalnog poda.

Unutrašnji krovni nosač 1

Unutrašnji krovni nosač omogućuje jednostavno spremanje transportne robe. Oba nosača možete premještati u vozilu i prilagoditi ih dužini robe. Ne trebaju vam sada? Jednostavno uklonite trake.

Paket prozora1 (nije prikazan)

S paketom prozora možete dizajnirati svoj Crafter potpuno individualno, sve do potpuno ostakljenog furgona.

Oprema uz nadoplatu.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Viši nivo sigurnosti i nove generacije digitalnih sistema:
Novi Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim