Povezivost

Jednostavno napunite svoje mobilne uređaje ili alate dok se vozite s jednog zadatka na drugi: Sve uobičajene pametne telefone možete odložiti u lako dostupan pretinac na središnjoj konzoli i jednostavno napajati kompatibilne modele - bez dosadnog petljanja kabela. Dva standardna USB-C interfejsa nisu prikladna samo za munjevit prijenos podataka. Pomoću njega također možete jednostavno puniti dodatnu opremu, baš kao i s brojnim utičnicama u Crafterovoj vozačkoj kabini. To znači da ćete biti savršeno povezani kada ste u pokretu i da ćete u trenu imati puniju bateriju za svoj užurbani svakodnevni život.

- 3 standardna USB-C priključka za punjenje mobilnih uređaja, na primjer na strani ploče prema bazi zrcala

- Hands-free sistem za mobilne telefone s Bluetooth vezom u kombinaciji sa svim radio i navigacijskim uređajima

- Do četiri utičnice od 12 V i opcijska utičnica od 230 V (300 W) za punjenje baterija alata i prijenosnih računala

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Viši nivo sigurnosti i nove generacije digitalnih sistema:
Novi Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim