VW Connect

Svaki heroj ima svoje pomoćnike - a s online uslugama VW Connect¹ za vaš Crafter, na raspolaganju vam je cijeli niz njih, ovisno o opremi. Budući da je zahvaljujući trajno integrisanoj eSIM kartici sposoban za internet od samog početka. To Crafter čini vrijednim pomoćnikom u vašem poslu koji vam omogućuje da gotovo uvijek budete u toku i dobro se zabavite dok ste u pokretu. Istodobno ga možete povezati sa svojim pametnim telefonom pomoću aplikacije Volkswagen¹ i tako imati praktičan pristup mnogim funkcijama vozila i statusu vozila. Na primjer, daljinski provjerite jeste li zaključali vrata - ili jednostavno locirajte svoj parkirani Crafter pomoću GPS-a. VW Connect Plus nudi još više pogodnosti i povezivosti¹. Na primjer, iskoristite prometne informacije u stvarnom vremenu i izbjegnite gotovo sve prometne gužve na putu do sljedeće lokacije. S proširenim, opcionim glasovnim upravljanjem s internetskom vezom, možete pokrenuti svoju omiljenu internetsku radio stanicu ili dobiti informacije o statusu vašeg Craftera.

Za korištenje usluga VW Connect / We Connect potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun i morate se prijaviti na VW Connect / We Connect sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nadalje, poseban ugovor VW Connect / We Connect ili VW Connect Plus / We Connect Plus mora se sklopiti online s Volkswagen AG. Za VW Connect Plus / We Connect Plus imate 90 dana nakon predaje vozila za registraciju vozila na myvolkswagen.net/at/de.html ili putem aplikacije Volkswagen (dostupne u App Store i Google Play Store To). korištenje usluga tijekom cijelog dogovorenog besplatnog roka korištenje mobilnih online usluga VW Connect / We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane podatkovne troškove nastale unutar Europe snosi Volkswagen AG kao dio mrežne pokrivenosti, s izuzetkom usluga "Streaming & Internet" i pojedinačnih aplikacija u automobilu. Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinačnih aplikacija u automobilu i WiFi hotspota, plaćeni podatkovni paketi mogu se dobiti od vanjskog partnera mobilne telefonije "Cubic Telecom" i koristiti za mrežnu pokrivenost u brojnim europskim zemljama. Za uvjete, cijene i podržane zemlje posjetite vw.cubictelecom.com. Alternativno, moguće je koristiti web radio i strujanje medija putem mobilnog uređaja (npr. pametnog telefona) s mogućnošću da djeluje kao mobilna WiFi pristupna točka. U tom su slučaju odgovarajuće usluge dostupne samo s postojećim ili posebno sklopljenim ugovorom o mobilnoj telefoniji između vas i vašeg davatelja mobilnih usluga i samo unutar pokrivenosti dotične mreže mobilne telefonije. Ovisno o tarifi vašeg mobilnog telefona, a posebno kada poslujete u inozemstvu, mogu nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) zbog razmjene podataka putem interneta. Za korištenje besplatne aplikacije Volkswagen potreban vam je pametni telefon s odgovarajućim operativnim sustavom iOS ili Android i a Potrebna je SIM kartica s podatkovnom opcijom s postojećim ili zasebno sklopljenim ugovorom o mobilnom telefonu između vas i vašeg davatelja mobilnih usluga. Dostupnost pojedinačnih usluga VW Connct / We Connect i VW Connect Plus / We Connect Plus opisanih u paketima može varirati ovisno o tome. na zemlji i oba vozila - kao i ovisno o opremi. Usluge su dostupne tijekom dogovorenog ugovornog razdoblja i mogu biti podložne promjenama sadržaja ili ukidanju tijekom ugovornog razdoblja. Dodatne informacije dostupne su na connect.volkswagen-we.com i kod vašeg Volkswagen partnera za gospodarska vozila. Za informacije o uvjetima mobilne tarife obratite se svom mobilnom operateru.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Viši nivo sigurnosti i nove generacije digitalnih sistema:
Novi Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim