Suvremeni sustavi potpora

Pomoć i prevencija

Uz najsuvremenije sustave potpora u novom modelu Caddy Kombi možete potpuno bezbrižno uživati u svakoj vožnji: za vašu sigurnost brinu se potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) i sustav Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

Kontrola mrtvog kuta s potporom izlaska iz parkirnog mjesta1

Izdaje zvučno upozorenje kada primijeti da se pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag previše približavate drugom vozilu. Ako vozač ne reagira, sustav zaustavljanjem ublažava moguće posljedice sudara ili, u idealnom slučaju, u potpunosti izbjegava sudar. U videozapisu o sustavu potpore kao primjer je prikazan model Crafter.

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist1 2

Pomoću multifunkcionalne kamere registrira se vozni trak kojim vozilo vozi te se zahvatima upravljača zadržava smjer vožnje. U videozapisu o sustavu potpore kao primjer je prikazan model Crafter.

Potpora Trailer Assist1

Sustav samostalno manevrira vozilom s prikolicom pri poprečnom parkiranju i olakšava vožnju unatrag kada se želite precizno približavati utovarnim rampama ili drugim ciljevima. Vozač samo mora ubaciti stupanj za vožnju unatrag, pritisnuti tipku parkirnog sustava i regulatorom za namještanje vanjskih zrcala odrediti smjer u kojem će se prikolica zakretati.

 

Travel Assist sa sustavom Emergency Assist1 2 

Asistirana vožnja više nije daleka budućnost: uz tehnologiju potpore za vožnju Travel Assist već danas možete pritiskom tipke na kolu upravljača uživati u potpunom komforu. Travel Assist osigurava najvišu razinu komfora:

  • posebno na autoputovima i brzim cestama potpora Travel Assist može umjesto vas održavati smjer i brzinu vozila na voznom traku, pri čemu u obzir uzima razmak do vozila koja voze ispred vašeg.
  • U kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG vozit ćete opušteno kroz prometne gužve, povremene prometne zastoje i promet s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

U okviru granica sustava.

Vozač uvijek mora biti spreman na to da preuzimanjem kontrole nad upravljanjem vozilom prekine rad sustava potpore. Upotreba sustava potpore ne odrješuje vozača odgovornosti odgovarajućeg načina vožnje vozila.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

100 % nov, no i dalje 100 % Caddy Kombi

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.