Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy Kombi

100 % nov, no i dalje 100 % Caddy Kombi

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s teretnim prostorom veličine 3,1 m³ u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti.

Unutrašnjost

Intuitivno upravljanje

Unutrašnjost modela Caddy Kombi potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visoka razina digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinovani instrument i infotainment sistem u tomu su slučaju povezani u najsavremenijem digitalnom okruženju (Innovision Cockpit). Digitalizirani su i brojni drugi upravljački elementi: između ostalog, to su modul s tipkama za funkcije svjetla i vidljivosti na lijevoj strani multifunkcionalnog upravljača te modul ispod infotainment sistema s tipkama za direktan pristup različitim funkcijama izbornika. Također, Caddy Kombi oduševljava aktivnim sistemom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sjedalima ergoComfort, novim konceptom sjedala koji nudi dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala te brojnim drugim opcijama.

Digitalni pokazivači

Sve u vidnom polju

Zaslon Digital Cockpita odlikuje se jasnim i kontrastnim prikazom te dijagonalom veličine 25,4 cm. Vozač može birati među trima različitim konfiguracijama zaslona. To može učiniti putem tipke View na novom višenamjenskom kolu upravljača. Prvi prvoj konfiguraciji mjerač broja okretaja motora i brzinomjer prikazani su interaktivno u okruglim instrumentima; na sredini zaslona prikazana je razina koju je moguće individualno odabrati, npr. telefonski imenik smartphonea. Digital Cockpit se, u kombinaciji s najsofisticiranijom varijantom infotainment sistema, pretače u Innovision Cockpit koji se odlikuje brojnim drugim funkcijama.

Funkcionalan interijer

Interijer koji se prilagođava

Ovo znaju svi: svaki zadatak nosi svoje izazove. Ponekad je cijeli tim u vozilu, ponekad je vozilo do kraja natovareno radnim materijalom. Caddy Kombi je dovoljno fleksibilan da se prilagodi svakoj situaciji. U tren oka se od vozila s pet sjedala pretvara u prostrano dostavno vozilo.

Motori

Štedljivi i snažni

Kod novog modela Caddy Kombi možete birati između dizelskih i benzinskih motora te pogona na zemni plin¹. Riječ je o agregatima konstruiranim pomoću najsavremenije tehnologije. Oni već tokom 2020. godine ispunjavaju standarde emisija za normu Euro 6 za 2021. godinu i svi su opremljeni filterima za krute čestice. Zavisno od odabira motora, potrošnja novog modela Caddy Kombi niža je do 12 % u usporedbi s prethodnim modelom.

Savremeni sistemi potpora

Automatski više udobnosti

Uz opcijski dostupne, najsavremenije sisteme potpore, u novom modelu Caddy Kombi možete potpuno bezbrižno uživati u svakoj vožnji: za vašu sigurnost brinu se potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevrisanje prikolicom (Trailer Assist) i sistem Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

 

 

We Connect

Vrhunac praktičnosti: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, opcijski dostupne u svakom novom modelu Caddy Kombi, We Connect usluge, brojne dodatne funkcije i ponude We Connect Plus usluge: kako bi vaš ulazak u svijet digitalne mobilnosti već sada bio jednostavan i praktičan, za vas smo pripremili tri praktična paketa ponuda. Koji vam najviše odgovara?

Više informacija

Dodajte više teretnog prostora

Želite prevesti mnogo prtljage ili putujete s cijelom porodicom na godišnji odmor? Za to vam je potrebno mjesta - stoga jednostavno povećajte tovarni prostor novog Caddy Kombija. Prikolica nudi dodatan prostor za odlaganje i uvijek je spremna za korištenje zahvaljujući praktičnoj kuki za vuču s mogućnošću skidanja. Kuka za vuču s mogućnošću skidanja može podnijeti opterećenje do 1500 kg (za prikolice s kočnicama) i opremljena je stabilizacijom sprege. U kombinaciji s velikim dvokrilnim stražnjim vratima s prozorom na novom Caddy Kombiju omogućen je jednostavan utovar prtljage, robe ili većih tereta.

Caddy Kombi neprestano je povezan s internetom

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.