Klimatizacijski uređaji

Dobra klima na putu

Kada se ljetne temperature na termometru popnu i preko 28 stupnjeva Celzijusevih, važno je da u svom vozilu imate klimatizacijski uređaj sa jednostavnom regulacijom. Jer s njom nećete samo spurititi temperaturu u vozačevoj kabini na ugodnu, nego i rahlađivati pretinac za rukavice. Tako će vam uvijek osvježavajuće piće biti pri ruci. Možete birati između ovih varijanti: 

Klimauređaj s elektronskom regulacijom

Opcijski dostupan klima uređaj osigurava preciznu regulaciju željene temperature.

Klimauređaj "Climatronic"

Prema želji dostupan klimauređaj "Climatronic" nudi dvo- ili tro-zonsku regulaciju temperature kod vozača, suvozača i u prtljažnom prostoru/prostoru za dodatne putnike. Automatska izmjena zraka, senzor kvalitete zraka, dodatni otvori i dodatno grijanje stvaraju ugodnu klimu.

Klima uređaj s elektroničkim upravljanjem i drugim isparivačem

Otvori opcionalno dostupnog klimatizacijskog sustava nalaze se iznad pregrade. Klimatizirano je skladište tereta za profesionalni prijevoz ljudi ili teret osjetljiv na temperaturu.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim