Izbornik
Zatvoriť meni
Start Video

#KrećemoZajedno

Najveći izazovi u životu se ne savladavaju sami - već samo uz međusobnu pomoć i podršku. Zato smo za Vas pripremili posebnu ponudu #KrećemoZajedno uz posebne cijene i uslove finansiranja* putem Porsche Leasinga za odmah dostupne putničke modele iz Volkswagen privrednih vozila

Cijena vozila 72.295 KM

Popust na finansiranje putem leasinga 8.402 KM

Vrijednost predmeta leasinga 63.893 KM

Trajanje ugovora 48 mjeseci

Mjesečna leasing naknada za predmet leasinga 688 KM

 *Informativna ponuda za operativni leasing odnosi se na vozilo Transporter T6.1 kombi sa 8 sjedišta, motor 2.0 TDI od 110 kW (150 KS) sa DSG mjenjačem.Ponuda ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Plaćanja prije isporuke vozila iznose 650 KM a obuhvataju: akontacijsku naknadu, troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi 40.000 km uz besplatno obavezno servisiranje** vozila.

Svi iznosi su sa PDVom.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim