Izbornik
Zatvoriť meni

20.3.2023 5 godina garancije na sva Volkswagen Privredna vozila

Od sada svi modeli Volkswagen Privrednih Vozila dolaze sa 5 godina fabričke garancije.

 

Volkswagen BiH je za Vas uveo dodatnu pogodnost u vidu produžene garancije i to 5 godina ili 200.000 kilometara (ovisno što prvo nastupi) za marku Volkswagen Privredna Vozila.

Navedeno vrijedi za sva vozila naručena od 8. februara 2023. godine.

Iako sva Volkswagen Privredna Vozila ispunjavaju vrlo visoke standarde kvalitete i pružaju pouzdanost tokom korištenja, u slučaju da se ipak dogodi kvar, od neželjenih posljedica, vlasnike naših novih vozila štiti produžena garancija. A kako bismo svim našim kupcima omogućili dodatnu bezbrižnost, posebno u ovim nestabilnim vremenima kada nam je svaka dobra vijest i više nego dobrodošla, Volkswagen je odlučio produžiti garanciju na svim svojim novim vozilima.

Bitno je istaknuti da su uslovi naše produžene garancije identični uslovima redovne dvogodišnje garancije proizvođača, bez izuzetaka, odnosno bez  "sitnih slova".

Ovom dodatnom uslugom želimo da se naši kupci osjećaju još sigurnije kod korištenja vozila marke Volkswagen Privredna Vozila te vjerujemo da će i ovaj novi benefit pridonijeti jačanju imidža te učvršćivanju pozicija marke Volkswagen na BiH tržištu automobila.

Više informacija potražite kod ovlaštenih partnera za marku Volkswagen Privredna Vozila na slijedećem linku

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim