Izbornik
Zatvoriť meni

e-Crafter

 

Električan, praktičan, inovativan. Budućnost privrednih vozila.

e-Crafter savladava zadatke sutrašnjice - već danas. Pritom nudi jednako velik utovarni prostor, baš kao što biste to i očekivali od Craftera budućnosti. 

Doživite e-Crafter na fotografijama

Volumen tovarnog prostora

Utovarite teret bez problema

Za kurirske i dostavne službe je svaki centimetar tovarnog prostora važan. Zato je važno znati da e-Crafter nudi mnoštvo prostora za sve pošiljke i da je njegova baterija smještena ispod kontrukcije vozila, što štedi dosta prostora. e-Crafter vam stavlja 10,7m3 na raspolaganje s visiom tovarnog prostora od 1.861 mm. 

Korisna nosivost

Rješava tonu zadataka

Malo koji zadatak je pretežan za e-Craftera. Specijalno kreiran za potrebe dostavnih službi, na raspolaganju vam je nosivost od 975 kg. 

Elektromotor

Ubrzajte svaki posao

Električni motor snage 100 kW/136 KS donosi maksimalni okretni moment od 290 Nm.

 

Baterije

Uvijek korak ispred

Uz električno vozilo e-Crafter vaša firma nije samo jedan korak ispred drugih. Litij-ionske baterije imaju doseg do 173 km, a to će vam biti dostatno za gusto popunjen raspored. Kada se tokom dana odlučite da je vrijeme za pauzu, na CCS punionicama snage 40 kW ćete napuniti baterije za 45 minuta - do 80%. 

Kombinacija najboljih karakteristika

Uvodimo progresivne značajke. Zadržavamo dokazano dobre.

Robusna, ekonomična, snažna - i fleksibilna uprkos prijetnji zabrane vožnje u središtu grada. E-Crafter nudi vam sve prednosti električnog pogona. I sve prednosti konvencionalnog privrednog vozila. Uvjerljivi argumenti, zar ne?

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim