Digitalizacija u Multivanu

Moderne performanse, inovativna povezivost

Novi Multivan spreman je za novo doba - a u novoj vozačevoj kabini možete vidjeti što to znači: osim brojnih pretinaca, ukinute ručne kočnice i time još praktičnijeg prolaza u putnički prostor u novom Multivanu digitalne značajke blistaju na razini premium klase osobnih vozila: moderni digitalni prikazi, dodirni zasloni visoke rezolucije, inovativni infotainment sustavi ili novi Head-up zaslon¹ čine vozačevo sjedalo u novom Multivanu pravom digitalnom značajkom. 

Head-up zaslon1

Nemojte više ništa propustiti u cestovnom prometu s Head-up zaslonom¹. Vaš je pogled usmjeren na kolnik, ali ne morate propustiti ono što se oko vas događa. Bilo prikaz brzine, navigacija ili integracija serijskog sustava prepoznavanja prometnih znakova - sve se to projicira na vjetrobranskom staklu ispred vas tako da više nećete morati skretati pogled s kolnika kako biste ostali informirani.

Digitalni prikazi

Doživite potpuno novi digitalni svijet iza svog upravljača. Uz izrazito moderan Head-up zaslon¹ također će vas oduševiti naš novi Digital Cockpit sa sustavom Active Info Display veličine 26,03 cm (10,25"). Bilo prikaz potrošnje, kilometraža ili aktualna playlista: preko svog višenamjenskog kola upravljača možete definirati kako će vaš Digital Cockpit izgledati - interaktivno i individualno. Funkcije možete opcijski proširiti sustavom Digital Cockpit "Pro"¹ - koji uključuje prikaz navigacije, veću rezoluciju i 3D animaciju vozila. Nikad nije bilo opuštenije za upravljačem Multivana - i, naravno, nikad modernije.

Infotainment sustavi

Vaš serijski infotainment sustav "Ready 2 Discover" s dodirnim zaslonom u boji veličine 25,4 cm (10") u novom Multivanu ispunit će gotovo svaku želju. Uslugama We Connect² i We Connect Plus možete vrlo jednostavno upravljati putem velikog dodirnog zaslona. Za najbolju zabavu pobrinut će se opcijski dostupan Premium sound sustav Harman Kardon¹, a kao opcijska nadogradnja čekaju vas infotainment sustavi s proširenim funkcijama. Vrhunska varijanta "Discover Media"¹ dolazi s navigacijom, serijskim uslugama "Streaming & Internet" i bežičnim¹ App-Connectom: tako će vaš novi Multivan postati pametna kuća na kotačima. Bilo kao vozilo za svakodnevnu upotrebu, mobilni ured ili monovolumen za godišnji odmor - sa svojim inovativnim značajkama novi je Multivan spreman na skoro sve.

Premium sound sustav Harman Kardon1

S Premium sound sustavom Harman Kardon u novom Multivanu nije riječ o slušanju glazbe, već o doživljaju glazbe. 14 zvučnika vrhunskih performansi uključujući subwoofer i centralni zvučnik te pojačalo snage 840 W pobrinut će se za fino ugođenu akustiku zahvaljujući optimalnom prostornom rasporedu. Doživljaj zvuka pojačan je algoritmom Fraunhofer Sonamic Panorama, koji optimalno raspodjeljuje zvuk u vozilu. Uključivanjem i isključivanjem algoritma u audio postavkama možete doživjeti tu razliku. Obloge zvučnika od vrlo tankog čelika proizvedene novorazvijenom, izrazito preciznom laserskom tehnologijom k tomu ostavljaju vizualno elegantan dojam. Nije bitno na kojem mjestu sjedite u novom Multivanu - sa sound sustavom Harman Kardon svugdje ćete doživjeti zvuk najviše kvalitete.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici https://www.myvolkswagen.net/hr/hr/myvolkswagen.html? ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u App-Storeu i Google Play Storeu) za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. Korištenje mobilnih online usluga We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet" i pojedine aplikacije u vozilu, snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga "Streaming & Internet", pojedinih aplikacija u vozilu i Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o uvjetima, cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i streaminga medija na mobilnom krajnjem uređaju (npr. smartphoneu) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed razmjene podataka preko interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu. Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Raspoloživost pojedinih usluga We Connect i We Connect Plus koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji, vozilu i opremi. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobavezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Svjetska premijera: novi Multivan

Svjetska premijera: novi Multivan

Svaki novi Multivan uvijek je impresionirao svoje fanove jedinstvenim i novim značajkama. Ni novi Multivan ovdje nije iznimka - a predstavlja puno više od samog vozila. On je mjesto sastajanja, mjesto za potrebe najrazličitijih generacija, prostor koji je istovremeno dom i prijevozno sredstvo.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/magnifier Created with Sketch.