Tehnologija 6.1

Pregled cijele situacije

Zahvaljujući We Connect uslugu uvijek ste upoznati s potrebnim informacijama - privatno i poslovno. Infotainment sistem vašeg vozila omogućuje vam da u svakom trenutku imate kompletan pregled situacije pred sobom, dok će vas navigacijski sistem "Discover Media" sigurno i na vrijeme odvesti do vašeg odredišta. 

Instrumentna ploča "Premium"

Dorađeni cockpit pomaže vam zadržati pregled nad situacijom. Osim dva okrugla instrumenta za prikaz brzine i okretnog momenta, opcijski dostupan digitalni multifunkcionalni displej nudi važne informacije o prijeđenom putu, trajanju vožnje i podacima potrošnje. Višenamjenski prikaz dostupan je i sistem prepoznavanja umora vozača, koji će aktustičnim i optičkim signalima upozoriti vozača da napravi potrebnu pauzu od vožnje. 

Navigacijski sistem "Discover Media"

Kada se nižu termin za terminom, nemate vremena za zastoje u saobraćaju. Uz navigacijski sistem "Discover Media" lako ćete izbjeći sve gužve na cesti i pri tome uživati u omiljenoj muzici. 

  • 20,3 cm (8") ekran u boji osjetljiv na dodir  
  • 4 x 20 Watt snage i 4 zvučnika 
  • hibridna navigacija, odabir različitih opcija karata kao i besplatna aktualizacija karata preko interneta
  • dva eksterne USB interfejsa kao i bluetooth interfejs
  • hibridno upravljanje govorom i internetski radio
  • podržava bežične App-Connect, We Connect1 iWe Connect Plus usluge 

Volkswagen We Connect1

Transporter 6.1 opremljen je inovativnim online funkcionalnostima We Connect. Prema želji, tokom vožnje možete biti online, a s We Connectom vas očekuju karakteristike koje će svaku vožnju učiniti još ugodnijom i sigurnijom - bez obzira radi li se o informacijama iz saobraćaja u realnom vremenu ili online vijestima - vaš Transporter 6.1 najbolje je povezan.

Za upotrebu usluga We Connect potreban vam je korisnički račun Volkswagen ID i morate se prijaviti u vezu s korisničkim imenom i zaporkom. Nadalje, zasebni ugovor o We Connect ili We Connect Plus ugovoru moramo sklopiti na mreži s Volkswagen AG-om. Za We Connect Plus imate 90 dana nakon predaje vozila za registraciju vozila na portal.volkswagen-we.com i korištenje usluga u cjelokupnom trajanju dogovorenog slobodnog roka.

Unutar granica sustava.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni

Transporter 6.1
furgon

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim