Izbornik
Zatvoriť meni

Transporter 6.1
furgon

Ikona na cesti

Prije više od 70 godina bio je rješenje za transport. Danas je Transporter 6.1 furgon efiksaniji nego ikada. Sa svojom visinom, mnoštvom prostora i modernim sistemima podrške u vožnji on izvrsno osigurava siguran prijevoz za sav vaš materijal, ali i saradnike koje ćete prevoziti. 

Posebno impresivan

Unutrašnjost 6.1

Ostati opušten uprkos stresu

Svakog ste dana zaduženi da svi vaši saradnici, ali i radni materijal, sigurno stignu od tačke A do tačke B. Zato je tu Transporter 6.1 - da se brine o vama. Ergonomsko vozačevo sjedište, podesivi volan i pozicija sjedišta, čvrsta, ali udobna tkanina i novorazvijena ručica mjenjača učinit će vožnju najudobnijom mogućom. 

Tehnologije 6.1

Pogled na sve

Pametnije na putu: Zahvaljujući We Connect usluzi sve neophodne informacije stoje vam na raspolaganju - poslovne i privatne. A uz sisteme infotainmenta sve su vam informacije u vidokrugu. Pomoću navigacijskog sistema "Discover Media" sigurno ćete i brzo stići do svog cilja. 

Provjerite više

Udobnost 6.1

Ugodite si

Opsežna i znatno proširena standardna oprema i praktični dodaci doprinose jednostavnom rukovanju. Tako možete opušteno uživati u svakom radnom danu za volanom.

Vozna dinamika 6.1

Ne popušta pred teškim zadacima

Modernu tehnologiju motora BlueMotion u Transporteru 6.1 odlikuju izvedba, vučna snaga i ekonomičnost. Uz to vam opcijski pogon na sve točkove 4MOTION i 100% mehaničko zaključavanje diferencijala za zadnju osovinu osiguravaju da možete obaviti gotovo svaki posao. S DSG mjenjačem s dvostrukom spojkom čak i bez prekida vučne snage.

Sistemi podrške 6.1

Sigurna pratnja - svaki dan

Svako onaj ko je često u pokretu mora savladati bezbrojne vremenske i saobraćajne situacije. Dobra je stvar što u Transporteru 6.1 niste sami.

 

Pogledajte video sa detaljima novog T6.1.

Start Video
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim