Izbornik
Zatvoriť meni

Caddy

100 % nov, ali i dalje 100 % Caddy

Novo samopouzdanje: Caddy redizajniran je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije asistente, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sistem (Innovision Cockpit) te online usluge. Međutim, novi Caddy i dalje ostaje pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan - a sada je još i više spreman na sve ono što vam život donosi.

Promjena označava napredak

Istaknute osobine - vanjski dizajn

Uz vrhunske proporcije i naglašene linije, novi Caddy ima snažan nastup i odiše iznimnom dinamikom.

 • LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla
 • Stakleni panoramski krov
 • Sistem za otključavanje i zaključavanje vozila bez ključa
 • Električna podrška za zatvaranje stražnjih podiznih vrata i kliznih vrata
 • Novi 18" aluminijski točkovi
 • I još puno toga
Unutrašnjost

Intuitivno upravljanje

Unutrašnjost modela Caddy potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visoka razina digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinovani instrument i infotainment sistem u tomu su slučaju povezani u najsavremenijem digitalnom okruženju (Innovision Cockpit). Digitalizovani su i brojni drugi upravljački elementi: između ostalog, to su modul s tipkama za funkcije svjetla i vidljivosti na lijevoj strani multifunkcionalnog upravljača te modul ispod infotainment sistema s tipkama za direktan pristup različitim funkcijama izbornika. Također, Caddy oduševljava aktivnim sistemom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sjedištima ergoComfort, novim konceptom sjedišta koji nudi dva zasebna sjedišta u trećem redu te brojnim drugim opcijama.

Digitalni pokazivači

Sve u vidnom polju

Zaslon Digital Cockpita odlikuje se jasnim i kontrastnim prikazom te dijagonalom veličine 25,4 cm. Vozač može birati među tri različite konfiguracije zaslona. To može učiniti putem tipke View na novom multifunkcionalnom upravljaču. Prvi prvoj konfiguraciji mjerač broja okretaja motora i brzinomjer prikazani su interaktivno u okruglim instrumentima; na sredini zaslona prikazana je razina koju je moguće individualno odabrati, npr. telefonski imenik smartphonea. Digital Cockpit se, u kombinaciji s najsofisticiranijom varijantom infotainment sistema, pretače u Innovision Cockpit koji se odlikuje brojnim drugim funkcijama.

Udobnost

Impresivan dizajn

U pogledu tehnike i opreme model Caddy, koji može sadržavati do sedam sjedišta, odlikuje se brojnim novim elementima. Među njih ubrajaju se opcijska električna potpora zatvaranja kliznih vrata i stražnjih podiznih vrata te panoramski krov sa staklenom površinom veličine 1,4 m² koji se proteže iznad prvog i drugog reda sjedišta. Potrebno je spomenuti i nove aluminijske točkove veličine do 18" te nova LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla koja dolaze u serijskoj opremi kod Caddy Style varijante. Caddy je prvi put opremljen i sustavom Keyless Access (s kraticom KESSY) za otključavanje vozila i uključivanje motora bez ključa.

Motori

Štedljivi i snažni

Kod novog modela Caddy možete birati između dizelskih i benzinskih motora te pogona na zemni plin¹. Riječ je o agregatima konstruiranim pomoću najsavremenije tehnologije koji ispunjavaju standarde emisija za normu Euro 6 za 2021. godinu i svi su opremljeni filterima za krute čestice. Zavisno od odabira motora, potrošnja novog modela Caddy niža je do 12 % u usporedbi s prethodnim modelom.

Savremeni sistemi podrške

Automatski više udobnosti

Uz opcijski dostupne, najsavremenije asistente, u novom modelu Caddy možete potpuno bezbrižno uživati u svakoj vožnji: za vašu sigurnost brinu se podrška pri promjeni vozne trake, Rear Cross Traffic Alert podrška pri izlasku iz parkirnog mjesta , Trailer Assist podrška za manevriranje prikolicom i sistem Travel Assist sa podrškom pri zaustavljanju u hitnim situacijama Emergency Assist.

Više informacija

 

We Connect

Vrhunac praktičnosti: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, opcijski dostupne u svakom novom modelu Caddy, We Connect usluge, brojne dodatne funkcije i ponude We Connect Plus usluge: kako bi vaš ulazak u svijet digitalne mobilnosti već sada bio jednostavan i praktičan, za vas smo pripremili tri praktična paketa ponuda. Koji vam najviše odgovara?

Više informacija

Unutrašnjost

Digitalna korisnička interfejsa osiguravaju revolucionaran izgled instrumentne ploče i dodatno pojednostavljuju vožnju.

Istaknute karakteristike:

 • Infotainment sistem veličine 25,4 cm i digitalni instrumenti (Innovision Cockpit)
 • Novi koncept sjedišta s dva zasebna sjedišta u trećem redu
 • Sistem aktivnog prozračivanja putničkog prostora
 • ergoComfort sjedišta
 • Elektronska promjena stepeni prijenosa "shift by wire" (kod DSG mjenjača)
 • I još puno toga

Samopouzdani Caddy

Novi Caddy neprestano je povezan s internetom

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.